Kvick Finans

Finansiella tjänster

Fakturaköp

När du säljer din faktura till oss får du loss pengarna direkt. Vi köper dina fakturor utan regress, betalar ut pengarna till dig inom 24 timmar och tar hand om hela kreditrisken. Vi arbetar unikt och vi anser vårt arbetssätt som marknadens bästa för dig som företagare.

Vårt unika arbetssätt innebär att du endast betalar en administrationsavgift per hanterad faktura och en kreditavgift, vilket är ett procentvärde av fakturans totalbelopp. Vi har ingen bindningstid, ingen uppläggningsavgift, inga fasta kostnader och ingen årsavgift.

Vill du sälja en faktura eller hela reskontran så är det upp till dig. Valfrihet är en självklarhet hos oss. Vi finns för att hjälpa dig att förbättra företagets likviditet, kassaflöde och öka ditt resultat.

Fakturabelåning

Hos oss kan du frigöra kapital genom att belåna dina fordringar respektive fakturor upp till 100% av värdet. Vi tar hand om all administrativt arbete vilket gör att du kan lägga ned mer tid på din kärnverksamhet men även få en ökad likviditet i företaget för att kunna öka tillväxten. Med fakturabelåning kan du enkelt få in pengar till ditt företag utan krångel med fakturan som säkerhet.

Fakturan används helt enkelt som underlag för lånet. Fakturabelåning används för att snabbt frigöra kapital i bolaget utan att behöva gå till banken för ett lån. Hos oss får du även hjälp med allt det administrativa. Detta frigör värdefull tid för dig - Tid är pengar, därför är vi kvicka.

Företagslån

Vi erbjuder företagslån så att du kan fortsätta utveckla ditt företag och öka lönsamheten. Vi är en pålitlig finansiell partner som vill växa med våra kunder. Vi hjälper våra kunder att utvecklas utan att behöva oroa er för brist på pengar.

Din ansökan om företagslån behandlas samma dag som du skickar in den. Oftast skickas en offert ut inom 24 timmar. För lån med kortare tidsfrist finns möjlighet till amorteringsfrihet och istället betalas en klumpsumma när löptiden gått ut. Alternativt amorteras det vanligtvis månadsvis respektive kvartalsvis.

Varje företag får en skräddarsydd lösning gällande ett företagslån. Vi har erfaren och kunnig personal som ser till att offerter skickas ut inom 24 timmar. Brist på likviditet bör inte vara ett hinder för tillväxtmöjligheter.

Inkasso

Vi tycker att Inkasso ska vara både enkelt och tryggt för alla parter. Vi hjälper dig att snabbt få in försenade betalningar utan att äventyra kundrelationen. Vi vårdar dina kundrelationer som om de vore våra egna. Det ger dig, ditt företag och dina affärsrelationer en trygghet. Vårt arbetssätt är individuellt anpassat med personlig service och rutiner anpassade till just ditt företag.

Att få betalt och samtidigt behålla en bra kundrelation är inte alltid lätt, men ytterst viktigt. Vi garanterar och lovar dig att alltid bemöta dina kunder på ett trevligt, hjälpsamt och professionellt sätt. Vi följer alltid god inkassosed.