Kvick Finans

Partnerskap

Kvick Finans partnerskap

Vi möjliggör finansiering för dina kunder och underleverantörer. Bli partner med oss och hjälp dina kunder eller underleverantörer att investera och växa genom att erbjuda flexibel finansiering. Med en snabb, rättvis och flexibel finansiering hjälper vi dina kunder och underleverantörer att investera och växa långsiktigt.

Varför vara en partner?

Som vår partner innebär det att du hjälper andra företagare att hitta en både snabb och pålitlig  finansiering för deras affärsbehov. Vi erbjuder dina kunder och underleverantörer en flexibel  helhetslösning med visionen om att öka deras resultat. Vi har ingen bindningstid, ingen  uppläggningsavgift, inga fasta kostnader och ingen årsavgift.  

Era kunder och underleverantörer får hjälp att nå oss via er. En riktig Win-Win affär.  Det kan vara så enkelt som ett tilläggslån för leasing av tjänstebil, aktiefinansiering eller inköp av  produkter och tjänster. Oavsett finansieringsbehov erbjuder vi rätt lösningar för att göra ditt  företag bättre genom att möjliggöra finansiering för dina kunder som en extra tjänst.  

Vi betalar ut en provision till alla våra partners för varje lyckad rekommendation, vilket gör ett  partnerskap med oss till ett unikt och smart val för både dig och dina kunder. Våra partnerskaps  avtal är individuellt anpassade. 

Provision - Ni tjänar pengar med oss

Vi älskar att hjälpa andra företag och vill uppmana andra att också hjälpa till. Vi har valt att erbjuda  ett partnerskap med oss och möjliggöra att du som rekommenderar oss blir belönad samtidigt  som din kund eller underleverantör ökar sitt resultat.  

Vårt upplägg är väldigt simpelt: Känner du några företagare som behöver finansieringslösningar?  Du som är intresserad av att teckna ett partnerskap med oss kan kontakta Christian direkt för att  boka ett fysiskt möte alternativt hänvisa de till oss och uppmuntra dem att kontakta Christian  direkt med er som referens. Om vi och företagaren tecknar ett avtal gällande våra tjänster belönas  du i form av en provision. Vi erbjuder fakturaköp, fakturabelåning, företagslån och inkasso.  

Förutom den provisionen du tjänar innebär ett partnerskap med oss en stor möjlighet för dina  kunder att hitta snabb finansiering för att köpa dina produkter och tjänster, utöka din kundbas och  även dina underleverantörer kan investera i bland annat ny utrustning för att leverera ett kvalitativt  och hållbart långsiktigt arbete. Det bästa är att du hjälper företagare och samtidigt belönas i  processen.

Christian Kaumi

Verkställande direktör, Kvick Finans

Hej, Jag heter Christian och arbetar på Kvick Finans. Vi hjälper gärna  ditt företag att hitta rätt finansieringslösningar. Vi gör allt för att hitta den  bästa lösningen och gillar att ta oss an både utmaningar och risker. 

Tfn (direkt):
+46 (0) 76 171 81 42 
E-post: christian@kvickfinans.se